18. heinäkuuta 2012

Kauneuskirurgiaa

Olen kirjoittanut aiheesta täällä aikaisemminkin. Hyväksyn siis kauneuskirurgian jokaisen kohdalla, ja mielestäni siinä ei ole mitään pahaa jos pysytään ns. luonnollisuuden rajoissa. Toki jokainen tekee keholleen mitä haluaa, ja jos pitää vähemmän luonnollisesta, en lähde sellaistakaan mielipidettä tuomitsemaan. :) Makuja on monenlaisia, mutta omasta mielestäni luonnollisen näköinen lopputulos on erittäin tärkeää tälläkin saraa. Itsellenihän ei ole tähän mennessä tehty mitään varsinaista kauneuskirurgiaa. Huuliin olen ottanut muutaman kerran Hyaluronihappoa, joista olen blogissanikin kirjoittanut. Viimeisimmästä kerrasta on nyt puolisen vuotta ja minun aineenvaihdunnallani aine on poistunut kropastani jo muutama kuukausi sitten. Olin erittäin tyytyväinen lopputuloksiin ja varmaan tulen ottamaan ainetta uudestaan jossain vaiheessa, jos mieli tekee. 
Asia josta lähden teille täällä nyt "avautumaan" on rintojen suurennusleikkaus. Olen aina ollut aika pienirintainen, kuppikokona A-B liivien mallista riippuen. Ala-asteella kehityin luokan viimeisten joukossa, kuulinkin usein sanan "lauta". Rintani ovat kuitenkin sopineet suhteellisen hyvin kroppaani, koska en ole koskaan ollut isokokoinen, ja hartiani ovat luonnostaan todella kapoiset. Treenin avulla olen onneksi saanut niihin nyt hieman muotoa. Olen urheillut paljon koko elämäni ajan ja pienirintaisuus on ollut enemmänkin etu, kuin haitta. Näistä ns. positiivisista seikoista huolimatta olen kuitenkin pitkään salaa haaveillut suuremmista rinnoista, en nyt puhu mistään suurista meloneista vaan sanotaanko C- kupista. Olisi kiva käyttää tuubimaisia rintsikoita ja näyttää naiselliselta myös latistavilla urheiluliiveillä, sekä unohtaa ne iänikuiset push upit. Onko se väärin? :) - Ei mielestäni. 
Nykyään silikonit ovatkin yleistyneet ja ovat aikalailla arkipäivää, niitä löytyy yllättävänkin monelta. Ensimmäisenä meille tulee ehkä mieleen julkisuudesta tuttuja povensa suurennuttaneita henkilöitä, mutta kylläpä niitä löytyy ihan tavallisilta tallaajiltakin- ja monilta joilla ei edes ajattelisi silikoneja olevan.

Itse olen asiaa punninnut ja päätökseni tehnyt, olen menossa rintaoperaatioon elokuussa. Minut leikataan Tallinnassa ja operaatioon menen yhteistyössä THE LOOKIN kautta. Mm. muutama ystäväni on käynyt suurennuttamassa rintansa juuri kyseisen yrityksen kautta, hyvin lopputuloksin. Tähän mennessä olen ollut erittäin tyytyväinen kaikkeen konsultaatiosta lähtien. :) Asia tulee varmasti herättämään keskustelua täällä blogin puolella ja ei siinä mitään, minusta olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksia implanteista ja muutenkin mielipiteitänne. Toivon kuitenkin asiallista kommentointia! :)
Palaan aiheeseen vielä myöhemmin. :)
THE LOOKIN palveluja pääset kurkkaamaan TÄÄLTÄ!

119 kommenttia:

 1. Moikka!

  Ihan mahtavaa, että kerroit tästä julkisesti blogissa. Olisi hienoa nähdä ja kuulla kokemuksiasi sitten kun leikkaus on ohi. Itsekin pohtinut tätä paljon, treenaan kisa lavalle ja rasvattomuus kehossa poistaa ne tissit itsellä ensimmäisenä...
  Kroppa missä on voimaa ja lihas erottuvuutta on omasta mielestäni kaunis, ikävä kyllä siihen harvoin rinnat kuuluu luonnollisesti koska rasvat on alhaalla :D
  Rinnat tuo paljon naisellsuutta kroppaan siinä vaiheessa :)
  Tsemppiä leikkaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tulen palaamaan vielä aiheeseen. :)
   Kiitos tsempeistä!

   Poista
 2. Onnea leikkaukseen, toivottavasti sujuu hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. Itse huudan tietenkin "Turhaa" sillä tahtoisin itsekin.. Itellä isot mutta painonvaihteluiden verottamat löysät ja riippuvat rinnat. Tsemiä sulle, ottaisin itekin jos olis kyse vaan implanttien sisääntyrkkäyksestä ;)

  VastaaPoista
 4. PS. Jos meinaat mennä ottamaan vielä lisää filleriä huuleen, niin suosittelen Estemediä, mä ja monet mun kaverini ollaan käyty siellä ja on pysyny hyvin!

  VastaaPoista
 5. Vai että Tallinnaan? Kyllähän sieltä hyviäkin tuloksia on tullut tietysti klinikasta riippuen. Mutta itse kuullut niin monta juttua tutuilta miten implantit ovat kovettuneet ja aiheuttaneet sisäistäverenvuotoa ym haavat on tulehtuneet niin että implantit on pitäneet poistaa. Ja kaikki nämä Tallinnassa. Haluaisin että mietit vielä hetken ja tuhlaat vaikka vähän enemmän ja laitat silikonit tai suolaliuospussisi Tukholmassa! Mielettömiä tuloksia. Esim Sofia R:n rinnat ovat sielä laitettua ja eron kyllä huomaan. Luonnolliset ja kauniin pienet arvet. Tallinnassa arvetkin suunnattoman kokoisia..liukuhihna meinikiä siellä..nopeasti asiakas pois..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Monenlaisia juttuja varmasti liikkuu ja toki, kun on kyse leikkauksesta ei se koskaan ole riskitön.
   Olen selvittänyt kyllä asiaa ja ne kokemukset mitä omiin korviini ovat kantautuneet nimenomaan THE LOOKIN palveluista, ovat olleet positiivisia. Eli hyvillä mielin olen leikkaukseen menossa ja luotan ammattitaitoisiin kirurgeihin. :)

   Poista
 6. Tosi rohkeeta!! Mut samalla arvelluttavaa, eikö sua pelota?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän mua vähän jänskää. :)

   Poista
 7. Voin kyllä ymmärtää rintojen kaipuun jollei niitä omasta takaa ole, mutta oma tarinani on täysin päinvastainen :) 75E-kupilla ja kuitenkin muuten hoikkana naisena nuo isot rinnat ovat kyllä selkeä miinus :) liikunta hankalaa, joidenkin paitojen /yläosien löytäminen hankalaa.. Yleisestikin tietynlaiset tyylit eivät sovi isorintaisille yhtään - ainakaan liian paljastavat paidat, tai saat puoleesi katseet, huudot ja silmäniskut. Ei kivaa. Olen harkinnut pienennysleikkausta tuonne C/D kupin paikkeille, mutta saa nähdä, mihin ajatus kypsyy. Ongelmat kullakin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, no siis oma tilanteenihan ei ole mikään nolla kuitenkaan, eli rinnat kyllä löytyy ja muodoltaankin kauniit mutta kokoa voisi olla hitusen enemmän kuitenkin. :) Ymmärrän kyllä, että liian isotkin voivat olla ongelmalliset ja varmaan kannattaa kyllä harkita pienennystä jos tuntuu, että elämänlaatu paranisi. :)

   Poista
 8. Onnea hyvästä päätöksestä, kävin itse the Lookissa keväällä ja nyt nautin ensimmäistä kertaa bikineistä ja siitä, että näytän oikeasti naiselta. Vaikka itse leikkauspäivänä välillä tuntuikin hiukan liukuhihatyöskentelyltä, niin kaiken kaikkiaan tarjosivat mahtavaa palvelua ja lopputulokseen olen täysin tyytyväinen nyt kolmen kuukauden jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hienoa kuulla :)
   Toivottavasti kohdallani menee kaikki myös hyvin.

   Poista
 9. Rohkea nainen! Musta on ilo seurata kuinka seisot päätöstesi takana ja et välitä muiden mielipiteistä :)

  VastaaPoista
 10. Upeeta, että kerroit meille tulevasta! Tsemppiä vain suurennukseen. :)

  VastaaPoista
 11. Oho. Minusta sinulla aivan mahtava kroppa, mutta harmi, jos et ole itse tyytyväinen. Minullakin on pienet rinnat, mutta olen sinut asian kanssa, sillä olen muutenkin siro. Kaiken huipuksi poikakaverinikin tykkää pienistä rinnoista, jotka eivät roiku tai tunnu luonnottomilta :)) Toki C-kupin rinnat olisivat kelvanneet itsellenikin, jos sellaiset olisivat kasvaneet luonnostaan, mutta en halua sellaisia keinotekoisesti, sillä minusta silikonit ovat jo out. Toivottavasti olet kuitenkin itse tyytyväinen lopputulokseen, etkä ajaudu muokkaamaan itseäsi enempää. Olet mielettömän ihana juuri noin <3 Lehtien käsitellyt kansi- ja mainoskuvat kun antavat sen käsityksen, että maailmassa olisi aivan täydellisiä ihmisiä :/ Ihmisten pitäisi mielestäni yleisesti ottaen keskittyä enemmänkin maailmassa muihin asioihin kuin vain peilikuvaansa ja olla tyytyväisiä itseensä ja kiitollisia esim. siitä, että saa olla terve. Jos jokin vakava sairaus iskee tai menettää läheisensä, ohuet huulet tai pienet rinnat jne. tuntuvat aika olemattomalta ongelmalta. Mutta kaikkea hyvää sinulle elämässäsi. On hienoa, että kerrot asiasta näin avoimesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kommentti, oon samaa mieltä!

   Poista
  2. Hieno kommentti! :) Ja toki elämässä on tärkeämpiä asioitakin kuin oma ulkonäkö. Ja on toki tärkeintä muistaa elämän pääarvot. Mielestäni ne eivät kuitenkaan poissulje sitä, että ihminen saa huoltaa ulkonäköään jne.
   Koska mitä tyytyväisempi ihminen itseensä on, myös ulkoisesti, se heijastuu positiivisesti ympäristöön. :)
   Kiitos tsempeistä ja kaikkea hyvää sinnekin!!

   Poista
 12. Oon itsekin tätä miettinyt, ehkä sitten joskus, laadukkaassa paikassa. Jotenkin tuo Tallinna vaan niin kalskahtaa korvaan. :\ Niin ja tottakai naiset tekee tuon "itselleen", mutta varmaan valehtelua ettei joku osa siitä olisi myös miehiä varten, ja onhan sekin ihan normaalia. Se kannattaa sitten muistaa, että monilta miehiltä kuullut, että ne näyttävät kyllä seksikkäiltä ja hyviltä, mutta tuntuvat kuulemma ihan kamalilta. Tapailemani mies juuri sanoi, ettei oikeastaan edes tykkää isoista rinnoista, varsinkaan silikoneista - juuri sen takia miltä tuntuvat. Mutta kaikessa on sitten tietty ne huonot puolensa. Toivottavasti ei tosta sitten kuitenkaan lähde sellaiseen kierteeseen, että kun yks paikka on korjattu, niin huomio kiinnittyy taas uuteen paikkaan, mikä vaatii "korjausta", niin käy helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko ottaa kantaa kun itse kävin tallinnassa.. Tottakai mulla oli paljolti rahakysymys ja kävin kaksikin kertaa konsultaatiossa panikoimassa kun eka jännitti niin että peruin leikkauksen. Sitten kun sinne uskaltauduin, tapasin kirurgin joka puhui suomea ja kaikenkaikkineen yksityinen klinikka jossa leikkaus tehtiin, ei erottunut suomen paikoista.. Itellä oli paras ystävä saattajana niin tietty sekin vaikutti kun heti herättyäni sain hänet viereeni. Saman koulun kun ne kirurgit käyvät ja aika paljon suomea edellä on kauneuskirurgia muissa maissa. Kaikista klinikoista on hyvää ja huonoa sanottavaa, omakohtainen kokemus jäi onneksi hyväksi :)

   Poista
  2. Tallinnassa tehdään paljon leikkauksia ja itse en pelkää paikkana sitä laisinkaan. Siellä taitaa olla kenties enemmän kokemusta asiasta kuin monessa Suomen paikassa?! Silikonitkin voivat tuntua monenlaisille, riippuen laitetaanko minkä muotoista implanttia ja lihaksen alle vai päälle. Ne ystävieni silikonit, joita itse olen "kokeillut" ovat tuntuneet erittäin hyville, kiinteille mutta ei liian koville. Ja samoilla mekanismeilla aijon itsekin implantit ottaa. :)

   Ja toinen anonyymi, olen samaa mieltä kanssasi! Paljon liikkuu varmasti kaikenlaista juttua, mutta niinhän se monessa asiassa menee. Mielestäni on jotenkin lapsellista ajatella, että täällä koto Suomessa oltaisiin kaikessa niin edelläkävijöitä. Samat mokat ne voivat täälläkin leikkauksessa käydä. :)

   Poista
 13. tsemppii leikkaukseen!! :) mun mielestä kauneuskirurgia on just oikee vaihtoehto jokaselle joka haluu korjata jotain mihin ei ole itsessään tyytyväinen, kunhan ei mee ihan yli :D

  VastaaPoista
 14. Onnea paljon leikkaukseen, toivottavasti kaikki menee hyvin!!!

  t. Kateellinen

  VastaaPoista
 15. Upeaa, ihana kun kerroit avoimesti :) Itse olen vuosi sitten käynyt myös suurennuttamassa A-kupin rintani, Asko Salmen klinikalla täällä Helsingissä. Sain luonnolliset, vartalolleni sopivat C-kupin rinnat.
  Harmittaa, että monet valitettavasti edelleen näkevät kauneuskirurgian todella negatiivisena asiana. Se, että haluaa sijoittaa esteettiseen kirurgiaan tai muutenkin ulkonäköön, ei ole keneltäkään muulta pois.

  Toivottavasti lopputuloksesta tulee itsellesi mieleinen, sehän tässä on tärkeintä :)

  -p.marie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä kanssasi. Ja luonnollinen lopputulos on itsellänikin tavoitteena. :)
   Tärkeintä on tosiaan, että on itse tyytyväinen ja viihtyy kropassaan, sen ei tosiaankaan pitäisi olla muilta pois.

   Poista
 16. Oi että! Itselläni on luonnostaan D-kupin rinnat, mitkä kyllä sopivat vartalooni, mutta pienemmätkin kelpaisi. Välillä ärsyttää kun uudet ihmiset huomaavat mussa vain ne tissit, niin miehet kuin naisetkin. Kommenttia tulee ja jotkut tietty on kateellisia, mutta mielestäni näistä on enemmän haittaa kun hyötyä. (toki osaan myös käyttää näitä hyväkseni ja laittaa tissit tiskiin silloin kun on tarvetta :D) Olen kuitenkin miettinyt että voisin mennä rintojen kohotusleikkaukseen. Luonnollisestikaan näin kookkaat rinnat ei pysy terhakkaina vaikka kuinka yrittäisi tukea :/ Kerrothan täällä sitten miten oma leikkauksesi meni, niin ehkä uskaltaudun. Rahaa vaan pitää alkaa laittamaan säästöön. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, liian suuretkin rinnat voivat varmasti olla ongelmalliset. :/
   Palaan kyllä ja kerron miten leikkaus meni! :)

   Poista
 17. Valmiiksi jo kaunis nainen. Sun ajatukset ovat vain väärää kokoa, ei sun kroppa. Kaikki täydellistä. Tykkäävätköhän poikaystävät oikeasti implanteista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että poikaystäville on aika sama onko tytöllä implantit vai ei, jos rakastavat tyttöä.
   Sisimpään rakastutaan. :)

   Poista
 18. Mun mielestä silikonit on kauniit jos ne pysyy luonnollisen näköisinä :) Tietysti ne vaikeuttaa liikuntaa ,mutta näyttää tietysti paremmalta! Onnea leikkaukseen!:) Mäkin oon ottanu täytettä huulin jo pari kertaa ja oon ollu tosi tyytyväinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, luonnollisuutta mun kohdalla ainakin tavoitellaan. :)
   En usko, että C-kuppi tulee juurikaan vaikeuttamaan mun liikuntatottumuksia. Tietysti alussa ehkä mutta ei tässä olla kuitenkaan mitään DD:tä hakemassa.
   Kiitos tsempeistä!

   Poista
 19. hei ihan mahtavaa, itse olen myös ajatellut asiaa rehellisesti sanottuna 11-vuotiaasta lähtien. Minulla kun taas on niin että mulla on leveät hartiat ja muutenkin aika iso luinen, mutta hoikka kuitenkin ja aina on ollut olo ettei pienet A-kupin rintani sovi kroppaani. Olen myös miettinyt hirveästä The lookkia, koska siitä nyt oon kuullut kaikista eniten.. olisi kiva jos voisit kertoa koko prosessin täällä...:) ainut ongelma minulla onkin ollut että olen vasta 19 ja raha. siihen tarvittaisiin ainakin mun puolen vuoden palkat tyyliin.. olisikohan tyhmää ottaa lainaa sitä varten? miten sinulla nämä raha-asiat ovat järjestyneet...

  ja vielä haluaisin kysyä, että kävikö kaikki helposti ja mukavasti (tähän mennessä) the lookissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulen kyllä kertomaan täällä asiasta vielä enemmän! :)
   THE LOOKILLA on kyllä rahoitusjärjestelyjen mahdollisuus, eli suosittelen soittamaan sinne suuntaan ja kyselemään asiasta, jos kiinnostusta löytyy. Kaikki ovat menneet hienosti siellä suunnalla ja olen ollut todella tyytyväinen. Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua ollut. :)

   Teen yhteistyötä LOOKIN kanssa, mutta ilmaisista rinnoista ei ole kyse.

   Poista
 20. Ihania kommentteja, WAU! Odotin, että saisin paljon sontaa kommenttiboxin täyteen, mutta olettekin kommentoineet erittäin ihanasti. :)

  Kiitos tsempeistä ja tuestanne!! Koitan vastailla kysymyksiinne mahdollisimman pian. :)

  VastaaPoista
 21. Hei ja tsemppiä leikkaukseen :) Itse kävin myöskin Lookin kautta ja eipä ole valittamista ollut :) Tietty jänskätti hulluna mennä tallinnaan mutta juttelin vielä kirurgin kanssa ennen leikkausta ja se rauhoitti.. Paraneminenhan on aika veemäistä, ainakin itelle kun liikunta ollut aina elinehto mutta lopulta se aika sitten menee nopeasti. Nyt leikkauksesta yli vuosi ja hyvin pyyhkii. Itsellä kaksi imetystä takana niin kiva että voi itse katsoa peiliin ja vilpittömästi hymyillä. Pinnallista tai ei, maksoin mieluusti kerran siitä että voin lopunelämää kumartua ilman että itku tulee kun tissit vilisee polvissa. Mukavaa loppukesää Jutta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla ja kiitos tsemppauksesta! :))
   Itseäni jänskää lähinnä leikkaus yleisesti, ei se, että leikkaus tapahtuu Tallinnassa.
   Niin, olen kyllä varautunut siihen, että kivuliasta saattaa olla ja treenaus ei tule olemaan hetkeen niin intensiivistä, homman varjo puolia. On kuitenkin hienoa kuulla, että rinnat ovat säilyneet hyvinä myös imetysten jälkeen! =) Loppukesiä sinnekin!

   Poista
  2. Siis imetykset olivat ennen leikkausta.

   Poista
  3. Apua..Jutta nyt herätyskelloja päälle! IMETTÄÄ SILIKONIRINNOILLA? HALOO. TOTTAKAI VOIT, MUTTA MINÄ EN AINAKAAN IMETTÄISI.

   Poista
 22. Vau, todella rohkeaa kertoa asiasta näin. Olen vain hieman järkyttynyt, koska olen saanut susta sellaisen kuvan että olet sinut itsesi kanssa, mutta ilmeisesti et olekaan? Itse korjautin nenäni 2 vuotta sitten, koska tunsin oloni todella epävarmaksi sen takia ja voin sanoa että ei mikään ole muuttunut loppujen lopuksi suuntaan tai toiseen sen jälkeen. Pidän kyllä nenästäni nyt, mutta valitettavasti olen alkanut näkemään vaan lisää "vikoja" itsessäni ja olen saanut muutaman vihamiehen lisää "turhamaisuuteni" takia. Tarkoituksenani ei ole loukata tai estellä sinua, mutta mieti vielä Jutta! Ulkoisen olemuksen fiksaaminen ei muuta mitään, oot äärettömän upea juuri tuollaisena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko kukaan täysin sinut itsensä kanssa? :) Ja ei nyt siis kuitenkaan puhuta siitä, että kärsisin esimerkiksi päivittäin jollain tapaa nykyisistä rinnoistani, ei ei. Minulla on kauniit rinnat, mutta kokoa haluaisin hieman lisää juuri tekstissä mainitsemieni seikkojen takia. :)

   Poista
 23. Saatko The Lookia mainostamalla ilmaiseksi heiltä silikonit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen kyllä yhteistyötä heidän kanssaan, mutta en saa silikoneja ilmaiseksi.

   Poista
 24. Ensimmäinen ajatus tuli mulla mieleen että "oon kade" :D Oon haaveillu itsekin rintojensuurennuksesta, mutta pelottaa ajatus leikkauksesta- ja vanhempien suhtautuminen ahdistaa ehkä eniten :D Mutta olisi ihana tuntee itsensä seksikkääksi bikineissä, myös tissien kohdalta :D Mua askarruttaa minkä muotoiset implantin otat, onko pisara vai pyöreä :) Sopiiko pisara vaan kookkaalle ylävartalolle...
  Ps. ihana blogi ja täältä tulee kaikki tsemppi leikkaukseen :)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan pyöreät ja lihaksen alle. Hmm. Pisara on eri mallinen, siinä se tulos on ikäänkuin alaspäin suuntautuva, hankala selittää. :D Pyöreästä tulee ehkä hivenen muhkeampi yläosastakin. Implantit valitaan sen mukaan mitä asiakas toivoo ja mikä sopii parhaiten omaan kroppaan, eli en osaa kyllä kommentoida tuota kookas yläosa asiaa. :)

   Poista
  2. Pisaramallinen on luonnollisempi, kuin ne silikonipallot, mitä yleensä nämä turhat julkkikset otattavat. Julkisella puolella rinnankorjausleikkauksissa käytetäänkin juuri pisaramallia, koska siitä tulee luonnollisempi lopputulos, mutta jokainen pumpatkoon itseensä vaikka pyramidinmuotoiset jos itse tykkäävät...

   Poista
 25. Onnea leikkaukseen! Oon miettinyt itsekin leikkausta kun oma koko on A..mutta en oo toistaseks uskaltanut, kun pelkään esim. sitä, että ne jotenkin vuotais tai että jotain kasvainkyhmyjä tms. ei tuntisi rinnoissa, joissa on silarit. En sitten tiedä miten asia oikeasti on..?

  Ja itse olen siis myös kauneuskirurgian puolella - saahan sitä itseään parannella jos ymmärtää riskit.

  T: Nenäleikkauksen läpikäynyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan että kaikki sujuu hyvin. :)
   Niin, samaa mieltä kanssasi.

   Poista
 26. Huh, olen yllättynyt - mielestäni sulla on aivan upea kroppa ja osin kiitos rintojen :) Itselleni tissiä on kertynyt aika paljon (kuppikoko DD-E), ja harmittaa, kun esim. läpinäkyvät/löysät ja lyhyet paidat näyttävät ihan kaameilta mun päällä, siitä tietysti puhumattakaan, että kaikki paidat eivät edes mahdu päälle rinnan kohdalta... Siihen kannattaa varautua, kun rintasi suurennat!

  Toivottasti leikkaus sujuu hyvin ja voit olla rintoihisi tyytyväinen! Voi olla, että itsekin leikkauspöydälle suuntaan lasten jälkeen. Luulen nimittäin, että nämä hinkit eivät ole kovin kauniit enää imetyksen jälkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ole kuitenkaan ottamassa noin suuria rintoja, eli kohdallani ei ole kyllä tuon asian suhteen syytä huoleen. :)
   Kiitos, sitä itsekin toivon! :)

   Poista
 27. Mun mielestä on upeaa että kerrot tässä blogissassi! Olet jo upea tuollaisena,mutta tietysti silikonit parantavat ehkä itsetuntoasi!:) Olen kuullut The Lookista vain hyviä kokemuksia. Täältä tsemppiä leikkaukseen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juu, Lookin kanssa yhteistyö on toiminut erinomaisesti tähän saakka ainakin!

   Poista
 28. Moikka! Täällä myös asiaa nuorempana harkinnut, mutta olen päätynyt siihen, että kun elämässä on muutakin paljon, on rintojen koosta huolehtiminen kuitenkin aika pinnallista. Olen sinua paljon harteikkaampi ja lantiotakin löytyy, omaan b-kupin rinnat mutta miksi yläkropan pitäisi olla aina sopusuhtainen alakropan kanssa, mielestäni se on vaan median luomaa kauneusihannetta. Pidän silti vartaloani kauniina, koska myös lantio, jalat yms. tuo naisellisuutta, ei vain rinnat. Miksi haemme täydellisyyttä, kun juuri epätäydellisyys tekee meistä ainutlaatuisia ja erilaisia? Tätä menoa kymmenen vuoden päästä kaduilla kulkee vain samannnäköisiä leikeltyjä barbeja.
  Myös pieni "femininisti" sisälläni kapinoi silikoneja vastaan: miksi naisten pitäisi muokata itseään, eiväthän miehetkään käy levennyttämässä hartioitaan, tms. Miten naiset ovat ennen vanhaan pärjänneet aivan hyvin ilman silikoneja, mutta nykyään ei? Silikoniryntäys on varmasti tulosta yhteiskunnan arvojen kovenemisesta ja pinnallistumisesta. Onneksi julkisuudessa on vieläkin monia kauniita naisia, esim.Charlize Theron jotka eivät ole ottaneet silikoneja.

  Naisellisuus on mielestäni muutakin kuin rinnat ja itse haluan ainakin huomion kiinnittyvän aivan johonkin muuhun kuin rintoihin. Itsetuntoa ja naisellisuutta voi lisätä muutenkin kuin rinnoilla...Mielestäni sinun todella hoikkaan ja urheilulliseen kroppaan käy b-kupin rinnat aivan parhaiten, isommat vievät jo huomiota muusta. Mutta tämähän on vain minun mielipide:) Oletko muuten ajatellut/kysynyt, mitä vanhempasi ja sisaruksesi ovat mieltä leikkauksesta? Toki olet aikuinen ja päätät asiasta itse, mutta ainakin itselleni olisi kova paikka sanoa, että laitoin kehooni vierasosia vain ulkonäön tähden. Ja toinen asia, mitä itse olen miettinyt, on se että eikö rinnoista mene tunto, jää rumat arvet ja ne täytyy jossain vaiheessa uusia?Onko sinulla tietoa näistä asioista? Toki minullakin voi olla vanhaa tietoa:)
  Toivottavasti tämä menee kategoriaan asialliset palautteet, tarkoitukseni ei ole syyllistää vaan aiheuttaa keskustelua ja varmistaa, että olet miettinyt asiaa tarpeeksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai naisellisuus on muutakin kuin rinnat! Itse olen tottunut elämään oikeastaan niin, että rintani eivät ole ne naisellisuuden lähde, saatika se johon jengi kiinnittää minussa huomion. Oikeasti minussa ei tule muuttumaan juuri mikään, rinnat vain kasvavat kuppikoolla. :) Eli ei tässä nyt olla mitään ulkonäön suurta suurta muutosta tekemässä.
   Olen tietoinen riskeistä ja niistä positiivisistakin seikoista. ;)Olen miettinyt asiaa jo monta vuotta kyllä, eli ei ole mikään extempore juttu. Kiitos kommentistasi! :)

   Poista
  2. Nyt sitten haluat että jengi kiinnittäisi rintoihisi huomiota... Voiko taas turhamaisempaa ollakaan kuin rintojen suurennus ulkonäöllisistä seikoista. Ei se sun itsetutntos tule siitä parantumaan. En ole oikeastaan ikinä ymmärtänyt tuota kun ihmiset perustelevat tuon itsetunnolla, itselläni myös pienet rinnat, eikä itsetunnon kanssa kyllä mitään ongelmia. Eiköhän se itsetunto lähde ihan jostain muusta kuin tissien koosta! Jos kiinnittäis huomionsa vähän muualle kuin omaan kroppaan, voisi se itsetunto kummasti parantua ;) Mutta minkäs sitä pinnallisuudelleen voi...

   Poista
  3. HAhhaa henk koht saan suurta riemua kun ihmiset tuomitsee toisten päätökset ja kuitenkin harvalla meistä on varaa siihen. Tottakai leikkaus on leikkaus mutta aina jaksan verrata että miks ihmeessä sit värjätään tukkaa, meikataan yms, käytetään rahaa ulkonäön muuttamiseen jos on niin tuomittavaa itsensä ansaitsemat rahat käyttää siihen että haluaa korjata asiat mitkä itsessä häiritsee :D Kiinnostaisi nähdä tämäkin LUOMUANONYYMI. Toivottavasti et ole ikinä muuttanut itseäsi nimittäin VOI JESSUS JOS OLET ITSEÄSI MUOKANNUT SEN TAKIA ETTÄ NÄYTTÄISIT PAREMMALTA JA HALUAISIT SIINÄ SITTEN ETTÄ PORUKKA KATSOISI IHAILLEN, mikäs sen pinnallisempaa ?? :D for the love of god..

   Poista
 29. tosi kiva että kirjoitat tästä! olen ajatellut myös hankkia luonnolliset silikonit. ne sopivat paremmin kroppaani, kun peppua on vaikka muille jakaa, mutta tissit ovat jääneet pieniksi :s ehkäpä parin vuoden päästä mäkin voin käyttää tuubi mekkoja/toppeja näyttämättä laudalta =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kiitos! :)
   Okei, kuulostaa hyvältä! Peppu on kyllä monesti se siunaantuneempi osa meissä naisissa kuin rinnat. :D

   Poista
 30. Tsemppiä Jutta leikkaukseen, toivotaan että kaikki menee hyvin! :) itse haaveilen vastakohtaisesti rintojen pienennysleikkauksesta, mutta se on ainakin tällä hetkellä vielä ihan järjettömän kallista omaan budjettiini ilman lääkärin lähetettä:/ ehkä vielä joskus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kannattaa muistaa, että THE LOOKILLA ainakin on mahdollista järjestellä rahoitusta, eli siihen ei kannata haaveita tyssätä. :)

   Poista
 31. Todella rohkeaa kertoa asiasta täällä. Ilmeisesti olet jo varman päätöksen tehnyt ja miettinyt kaikilta asiaa kaikelta kanteilta :) Tietenkin mietityttää, että mitään asiaa ei voi täysin varmaksi tietää ennen kuin itse kokee ja tässä tapauksessa on vaikea sitten mennä perumaan jos mielesi muuttuukin sen kokemuksen myötä miltä isommat rinnat tuntuvat. Tai voihan sen aina "perua", mutta kustannuksia tulee lisää, puhumattakaan fyysisistä seurauksista.

  Itse mietin nuorempana, että oispa enemmän etuvarustusta, ja sitten kun sitä iän myötä rupesi tulemaan, tuli ehkä vähän liikaakin, vaikka (toistaiseksi) on "vain" C/D-koon kupit käytössä. Kuitenkin, yhdistettynä muuten hoikkaan vartaloon, on TODELLA vaikea löytää istuvia vaatteita ja loppujen lopuksi rupeaa aina miettimään, että paljastaako nyt liikaa, eikä sitä, että tykkääkö itse vaatteesta, jota on kokeilemassa :( Mutta kuitenkin, ei kukaan varmaan ikinä täysin tyytyväinen ole siihen miltä näyttää vaikka miten tekisi :)

  VastaaPoista
 32. Tässä kohtaa vois vaikka huokasta syvään. Tissit on joillekkin suuri asia, joillekkin ei. Itse en voisi ikinä olla miehen kanssa jonka mielestä implantit ovat hyvä juttu. Kertoo mielestäni lähinnä jotain molempien älykkyydestä. Et pysty välttämättä ikinä imettämään ja ne silikonit mahdollisesti kovettuu ja ne joudutaan vaihtamaan ja voi tulla komplikaatioita mutta pakko vaan saada "oikean" kokoiset rinnat. Etkä sokeudeltasi nää miten..no älytöntä touhua on laittaa muovia eli öljyä ihon alle. Sinuna miettisin vähän uudestaan ja hankkisin jonkun muunkin kiinnostuksen kohteen kun vartalon muokkaus. Aloita vaikka siitä mitä maailmassa tapahtuu, lähde vaikka matkalle ja lopeta se silmät ummessa kävely. Voin sanoa, että siinä tissit unohtuis yllättävän nopeasti ja tulis jotain "vähän" kiinnostavampaa tilalle. Aamen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyvin sanottu, olen täysin samaan mieltä. Voi turhuuden turhuus, Jutta.

   Poista
  2. Hehheh. Silikoni ole muovia, vaan piiyhdiste hyvät naiset :) Eivätkä muuten vaikuta imetyskykyynkään. Vanha postaus, mutta pääsempähän pätemään.

   Poista
 33. Paljon maksat rinnoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä en tule kommentoimaan nyt, enkä missään vaiheessa.

   Poista
 34. Hassua että juuri nyt kun olet alkanut seurustelemaan otat silikonit. toivottavasti ei ole miehellä osuutta asiaan. kamalaa. sori vaan. ei ois susta uskonut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asialla ei ole mitään tekemistä Sakun kanssa. Tämä on oma päätökseni, jota olen miettinyt useamman vuoden. Hän kuitenkin tukee minua päätöksissäni, myös tässä.

   Poista
 35. Ihanaa, että kerrot tästä avoimesti täällä blogissasi! Olen itsekkin pienirintainen ja monesti miettinyt silikonien ottamista. Tähän päivään mennessä en ole kuitenkaan vielä niitä hankkinut, ehkäpä nyt sinun innostamana saan uutta tuulta purjeisiini :D Olen pitkä ja hoikka, joten sinällään pienet rinnat sopivat hyvin kroppaani. Kuitenkin houkuttais tuo operaatio sen verran, että ainakin sun operaatiota ja kirjoittelua tulen seuraamaan aktiivisesti!

  VastaaPoista
 36. http://www.hymy.fi/kuvat-ja-videot/bb-marian-tallinnan-tuliaiset/

  Tallinnan tuliaiset..

  VastaaPoista
 37. http://areena.yle.fi/tv/1577237

  Linkkinä Silminnäkijän "Kohtalokas kauneusleikkaus", jossa nuori tyttö menee Puolaan teetättämään kauneusleikkauksen, mutta päätyykin hoitovirheiden yms. kautta pysyvään aivovaurioon. Mutta siis lähinnä syy, miksi halusin nuo linkittää on se, että tälläkin blogilla on varmasti useita nuoria lukijoita, jotka eivät ole tietoisia leikkauksien riskeistä, etenkin kun on kyse ns. leikkausturismista. Tsemppiä sulle kuitenkin leikkaukseen, olet varmasti riskit aikuisena ihmisenä miettinyt. Tietenkin toivoisin, että jossain vaiheessa tämä maailman meno muuttuisi luonnollisempaan suuntaan ja kaikenlainen kauneus olisi sallittua ja yhtä ihailtua, mutta siihen saakka malttia kaikille leikkauksiin meneville! Miettikää onko se oikeasti se onnelliseksi tekevä juttu, vai tuleeko siitä vain helpon korjaamisen kierre. Tosi rohkeaa kuitenkin kertoa ja jakaa tällainen asia avoimesti, vaikka toisaalta mietityttääkin bloggaajien nuori lukijakunta ja vaikutus siihen.

  - Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huom PUOLA! Emme asu puolassa ja leikkausta ei tehdä puolassa!

   Poista
 38. Se on totta, mutta leikkauksissa on aina riski, myös muualla kuin Puolassa. En halunnut verrata Viroa Puolaan enkä missään nimessä halua väittää, että Puolassa olisi yleisellä tasolla jotenkin sen huonompi terveydenhuolto. Tässä nyt sattui sellainen ikävä tapaus, mikä lienee voi tapahtua kaikkialla maailmassa, myös täällä Suomessa. Ja sen lisäksi tässähän oli kyse myös siis aivan selkeästä hoitovirheestä. Mutta juurikin siis halusin herättää huomiota siihen tosiasiaan, että leikkaus on aina leikkaus, ja siinä on omat riskit - oli se leikkaus itsessään sitten terveyden vuoksi tai kauneuden vuoksi tehtävä sellainen.

  - Satu

  VastaaPoista
 39. En ymmärrä miksi otat noin hyvään vartaloon silikonia...

  VastaaPoista
 40. Niin, Puolassa tapahtunut.. mutta voi tapahtua missä vain, vaikka Suomessa! Täällä nyt harvemmin, koska leikkauksen jälkeinen hoito on ihan omaa luokkaansa. Sitä en tiedä itämeren tuoltapuolen, kuinka oman onnensa nojassa potilas siellä on kun heräilee narkoosista, jos herää.

  VastaaPoista
 41. Hyvä valinta Jutta!! Olen itsekkin käynyt The Lookin kautta rintaleikkauksessa vasta ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Kaikki sujui konsultaatiosta asti ongelmitta ja Tallinnan päässäkin kaikki sujui niinkuin oli sovittu. Itselläni operaatio ei ollut ensimmäinen joten jo aika rutiininomaisesti tiesin mitä tuleman pitää. Suosittelen kuitenkin ottamaan ystävän/poikaystävän mukaan tukihenkilöksi jos ensimmäistä kertaa olet menossa. Tsemppiä, hyvin se menee!! :)

  VastaaPoista
 42. Eipä muiden mielipiteillä väliä ole mutta itse petyin kovasti. Luulin että sä olisit erilainen kun muut mutta näytätkin ajattelevan kauneudesta vääristyneesti.. :( En tule ikinä ymmärtämään miks joku haluaa silikoonit laittaa jos ei kyse rinta syöpä yms tai selkeää isoa kokoeroa rinnoissa toinen a toinen b esim... Mitä merkitystä rintojen koolla on? Sullakaan ei ole edes pienet. Oot muutenkin niin hoikka ja urheilullinen että C-kupin rinnat tossa upeessa kropassa tulee näyttää naurettavalta ei luonnolliselta millään tavalla... Millä tavalla silikonit on kauneuskirurgiaa kun ne pilaa upean luonnollisen ja kauniin vartalon :( Päätöksesi varmaankin pitää mutta kamalinta on että viellä Lookin kautta. Sieltä ei kyllä kauniita rintoja ole kertaakaan tullut. Tämmöisessä asiassa ei luulis haluuvan rahaa säästää ottamalla huonoa. (esim Henna kalinainen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin pitkälti samaa mieltä.

   Poista
  2. Oletko itse ottanut lookissa vai mistä moinen yleistys ettei sieltä kauniita rintoja ole tullut ?? Itse otin muutamia vuosia sitten siellä, kahden imetyksen jälkeen tunnistamattomat, kamalat rintani ensin kohotettiin ja sitten lisättiin implantit. Lopputulos on kaunis ja luonnollinen ja vaikken rintojani julkisesti esittelekkään niin ainakin itse voin hyvillä mielin katsoa peiliin. Henna kalinaisen törötissit on kyllä oma valinta, ei kenellekkään vahingossa semmoisia tule.. Toki varmaan paljon huonoakin sanotaan lookista samoin kuin kaikista mutta täällä yksi tyytyväinen ! Yleistämistä en arvosta varsinkaan jos ei ole omaa kokemusta ?

   Poista
  3. Juu, samaa mieltä, ettei pidä koskaan yleistää. Edellä mainittu julkisuuden henkilö on tainnut itse haluta erittäin suuret rinnat, itsellenihän ei sellaista lopputulosta ole tulossa. :)

   Poista
 43. Paljon tsemppiä operaatioon! Mä ymmärrän täysin sun päätöksen :) Olis muuten tosi jees sitten kuulla paranemisprosessista ja siitä, miten ko. toimenpide vaikuttaa treeneihin. Itsekin tätä rinta-asiaa miettineenä olis hyvää tietoa. Lykkyä pyttyyn! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Palaan kyllä täällä vielä operaatioon. :)

   Poista
 44. Tosi rohkea veto sinulta kertoa asia täällä julkisesti, arvatenkin osa lukijoista "pettyy" aivan kuin sun ulkomuoto olis heiltä pois. Rispekt :)

  VastaaPoista
 45. Moi! Hei ymmärrän niin miksi haluat mennä siihen leikkaukseen. Itsekkin olen pienirintanen ja olen harkinnut samaa operaatiota mutta.... Olen kilpa-urheilija ja loukkaannuin pari vuotta sitten aika pahasti ja jouduin leikkaukseen. Kävin leikkauttamassa polveni yksityisellä ja sain tuliaiseksi siitä sitten sairaala bakteerin. Olen viettänyt viimesen 2 vuoden aikana 6 kk tiputuksessa ja käyny 6 uutta leikkausta läpi.... Olet varmasti fiksuna naisena ottanut myös selvää että leikkauksista voi tulla myös tälläisiä yllätyksiä. En oo moralisoimassa sun leikkausta, mutta kannattaa aina miettiä myös mitä seuraumuksia niistä voi syntyä.... Mutta toivottavasti sulla menee kaikki hyvin!!! :) Hyväää kesääää:)

  VastaaPoista
 46. Helsingissä on nyt selvästi meneillään joku ihmeen silikonibuumi ja joka toinen tyttö ottanut sellaiset viimeisen vuoden aikana. Myös omassa kaveripiirissäni. Tuntuu että osalla vaan syntynyt tästä jokin paniikki ja pakko mennä massan mukana, vaikka hirveätä tarvetta korjailuun ei edes ole.

  VastaaPoista
 47. Apua, miten ihmeessä voit leikkauksen jälkeen nukkua mahallasi (rentoutuneesti enää koskaan??). Tätä aina mietin tähän aiheeseen liittyen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei anonyymi, mun pakko kommentoida tuohon mahallaannukkumiseen, kun itsekin nukun aina vatsallaan. itse otin 3dl/rinta 5kk sitten (nyt noin C/D-koko), ja ne on ihan kuin omat, olisiko 1,5kk mennyt kun pystyin nukkumaan jo ihan normaalisti mahallaan. Eli tämä on yksi näitä yleisiä harhaluuloja joita viljellään, ei ne välttämättä oli yliluonnollisen isot kumipallot vaan useimmiten harva arvaisi jos ei tietäisi

   Poista
  2. En muutenkaan koskaan nuku mahalla, joten kohdallani ei tarvitse tuota ainakaan pohtia.

   Poista
 48. Harmi että menet leikkaukseen. Mielestäni sulla on tosi kaunis vartalo juuri tuollaisena!
  Oletko miettinyt mikä on tän silikonien oton taustalla? Onko tärkeintä näyttää samalta kuin muut? Ja kyllähän ne tuubutopit sun muut näyttää hyvältä pienien rintojen kanssa. Ja se että silarit on arkipäivää, tarkoittaa että ne on helpommin hyväksyttävissä? Ehkäpä.
  Haluaisin tietää miten Sinun elämäsi tulee mielestäsi parantumaan silikonien oton jälkeen? Miksi et ole nyt sinut rintojesi kanssa jos niissä ei OIKEASTI ole mitään ONGELMAA?

  VastaaPoista
 49. Naurettavaa, kun kaikki ylistävät/haukkuvat LOOK:kia. Niinku se Jylhän yritys siihen vaikuttais millasia tissejä ne Viron kirurgit tekee.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta heilläkin on siellä virossa, yksityissairaalassa missä leikkaukset tehdään, yksi ainoa leikkaava kirurgi joka leikkaa kaikkien lookin asiakkaiden rinnat.. Ja look on sitten se yritys jolta ne rinnat ostetaan ja on vastuussa ja se yksi kirurgi on tavallaan heillä töissä.. Eli ihan oikein kun kehutaan / haukutaan lookkia koska samalla syssyllä toimii kun muutkin vastaavat ! Eihän asiakkaita nyt vaan lykätä viroon ja sanota että leikatkaa nyt joku viron kirurgi :D :D nimim. Lookin kautta leikkauksessa käynyt

   Poista
  2. Niin. Jokainen paikka aiheuttaa varmasti niin närää kuin positiivista palautetta. Itselläni ei ole mitään negatiivista sanottavaa ainakaan tähän mennessä, lopputulos nähdäänkin sitten pian. :)

   Poista
 50. siis mitä ihmettä, tuubitoppi ei muka näytä hyvältä pienirintaisen päällä? oikeastaan se on mielestäni täysin päinvastoin, isorintaisena itselleni eivät ole tuubitopit/mekot ikinä istuneet hyvin päälle. mielestäni sulle sopisi parhaiten b-kuppi, itse haikailen b-kupin perään joka minulla vielä oli teini-iässä. nyt c-kuppi. urheilu oli helpompaa ja paidat istuivat parhaiten päälle. juokseminen ei ole ollenkaan yhtä helppoa c-kupin rinnoilla, voin kertoa. tuntuu että tämä kuppikoko rajoittaa liikkumista joidenkin lajien kohdalla. isoin miinus on se, että istuvia rintsikoita on vaikea löytää. kuten myös istuvia urheilurintsikoita tai -toppeja jne. listaa voisin jatkaa vielä pitkään. oman kokemukseni mukaan b-kupin rinnat ovat täydellisimmät ja sopivat parhaiten hoikkaan ja urheilulliseen kroppaan, varsinkin jos niiden kantaja on muutenkin pienikokoinen. ja a-kupit voivat myös olla naiselliset ja kauniit, ei kuppikoko sitä poissulje! itse ihmettelen ehkä sitä eniten, että sinä uskovana ihmisenä et hyväksy kroppaasi sellaisena kun jumala on sen luonut? muutenkin olet puhunut aikaisemmin luonnollisuudesta ja maanläheisyydestä. tämä ajatus ei jotenkin tunnu yhtään istuvan persoonaasi ja muuhun ajatusmaailmaasi. tosin järkytyin jo huulten täyttämisen kohdalla, en olisi sitäkään sinusta uskonut. toivottavasti tiedät mitä teet. ja olet valmis ottamaan sen kaiken paskan niskaasi perheesi ja sukusi puolelta, tuut saamaan varmasti aika monta vihamiestä tän jälkeen, valitettavasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai, että tulen saamaan aika monta vihamiestä tämän jälkeen....?! Hahah, ootko tosissas. :)
   Mä olen aina tehnyt omat valintani ja perheeni taitaa olla tottunut mun vahvaan tahtoon ja siihen, että jos päätän jotain tehdä sen, teen sen. Eli sinun ei tarvitse huolia. :) Ja mun usko ei liity mitenkään tähän, kyllähän me naiset meikataankin, eikä hyväksytä "Jumalan luomaa ulkonäköämme", jos sitä tolta kantilta lähdetään kerta ruotimaan...

   Poista
 51. Niin... No se, että USKOO Jumalaan, ei tee ihmisestä automaattisesti uskovaista. Se, että on uskovainen, ei näy pelkästään uskon kautta- vaan myös niiden tekojen kautta.. Se on sitten taas asia erikseen, kuuluvatko silikonit, tai muut kauneusleikkaukset uskovaisen elämään... Se on varmasti jokaisella henkilökohtainen asia, mistä vastaa Jumalalle.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä kanssasi. Jos lähdetään kirjaimellisesti Raamattua tutkimaan, ei saisi kuulemma ottaa tatuointejakaan, joita tuolloin kutsuttiin ihokuviksi. Mutta mielestäni Raamattua pitää soveltaa nykyaikaan, monet uskovaiset tekevät sen virheen, että noudattavat joka sanaa pilkun tarkasti ja sitten unohdetaan elää. Toinen voi kokea toisen asian oikeaksi ja toinen taas toisen.

   Poista
 52. se mitä kokemuksia mulla nyt valitettaasti useamman ystävän ja tuttavan kohdalla on ei Lookissa tehdyt silikonit ole onnistuneet :/ kauneus on tietenkin katsojan silmissä. jonkun mielestä luonnottomat palot jotka omat metrin päässä toisistaan ovat kauniit toinen tykkää luonnollisista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas on useampia positiivisia kokemuksia juurikin The Lookin kautta leikkauksessa käyneiltä ystäviltä. :)Ja huomioithan, että The Look vaan konsultoi, siellä on ihan eri tyyppi leikkaamassa ja tekemässä sen lopullisen työn.

   Poista
 53. Eksyin blogiisi ihan vahingossa ja jäin tätä selailemaan. Kun huomasin tämän postauksen, mun oli pakko lukea se ja kaikki kommentit, ja nyt on pakko kommentoida.

  Olen itse pienikokoinen - rinnoista, että muualtakin. Ainut muhkeampi osa tässä vartalossa on takamus. Siksi olenkin tasaisin väliajoin miettinyt, että mitäs jos sitä joskus ottaisi vähän täytettä rintoihin. Olisi peppu ja rinnat sopusuhtaiset. Olen kuitenkin suht tyytyväinen etuvarustukseeni, vaikkei se suurehko olekaan. Ja nyt aloinkin miettimään miksi vartalon pitäisi olla täydellisen sopusuhtainen? Media on todellakin muokannut meidän käsityksiä kauneudesta aivan väärään suuntaan. Järkyttävää, että me tavalliset ihmiset yritämme tavoitella kansikuvatyttöjen kaltaisia vartaloita. Nehän ovat leikeltyjä ja/tai vähintään rajusti photoshopattuja - eivät millään tavalla realistisia.

  Itse olen siis päättänyt pysyä vaan urheilussa. Jos kerran peppuni on muhkeampi kuin rinnat, yritän mielummin pienentää peppuani urheilulla enkä kasvattaa luonnottomalla tavalla rintojani. Eikö se, että (kuten joku tuolla jossain kommentissa mainitsi) ihminen tunkee kroppaansa muovia eli öljyä, ole aika hälyttävää? Ja tämä kaikki vain sen takia, jotta olisimme kauniimpia...

  Mutta nämä ovat vain asioita, jotka pyörivät nyt omassa mielessäni. En tuomitse sinun valintaasi. Jokainen tehköön vartalolleen mitä haluaa, ja kuten olet vakuuttanut, sinun lopputuloksesta tulee luonnollisen näköinen (thank god, ei niitä pyöreitä F -kupin palloja katukuvaan, kiitoooos).

  Toivottavasti leikkauksesi sujuu hyvin eikä tule mitään ongelmia, ja olet tyytyväinen lopputulokseen ja päätökseesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, ei vartalon tarvitse olla välttämättä täydellisen sopusuhtainen. Kuka sen määrittelee? :)
   Mutta ehkä se ajatus on jokatapauksessa iskostunut päähämme, millainen on ns. täydellinen vartalo. Tähän se avainsana, media. Itselläni oli siis sama tilanne, peppu suurempi kuin rinnat. Itse huomasin treenatessani rintojeni kutistuvan jos kroppa lähti yhtään kutistumaan, mutta reisissä rasva pysyy tiukemmassa. Itseäni asia häiritsi.

   Nyt leikkauksessa käyneenä voin sanoa olevani tyytyväisempi kuin koskaan ja rinnoista ei tosiaan tullut mitään F-koon palloja vaan hyvin luonnolliset. Kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 54. No olihan tässä blogissa jotain negatiivista kommenttiakin. Tuntu ihan epärealistiselta kun kaikki vaan toivotellu tsemppiä leikkaukseen. Suomihan todistetusti on ennakkoluulojen luvattu maa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, no itselleni oli myös aika positiivinen yllätys. :)

   Poista
  2. Kaippa ne aseenteet kauneusleikkauksia kohtaan ovat muuttuneet positiivisempaan suuntaan niiden yleistyttyä (http://glamouriajakauneutta.blogspot.com/2013/03/kauneusleikkaukset-suositumpia-kuin.html), eikä kauneusleikkauksia tuomita enää niin rajusti kuin aiemmin.

   Tsemppiä vaan vielä kerran :)

   Poista
 55. Maksoitko koko summan kerralla vai voiko tissit maksaa osamaksulla? Itsellä kanssa suuri haave saada rinnat näiden olemattomien tilalle.

  VastaaPoista
 56. Elikkä onko niin että The Look hoitaa tavallaan buukkaukset tuonne sairaalaan ja Reval Clinic hoitaa leikkauksen :) Elikkä ovatko ne periaatteessa eri yritys? koska mulle ainakin lasku tuli reval clinicin nimellä :O

  VastaaPoista
 57. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 58. Voisitko päivittää miten elämä on sujunut leikkauksen jälkeen ja miten asit on muuttunut rintojen osalta, miltä tuntui palata takaisin salille? Olen lähdössä ylihuomenna leikkaukseen!!! Iik!

  VastaaPoista
 59. Voi voi. Fylliä huuliin ja tisseihin. Tämä duckface-kauneusihanne tuntuu olevan erityisen suosittu fitness-ihmisten parissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)