9. helmikuuta 2011

Jotain hyvää...!

Olin eilen luontaistuote-kaupassa hakemassa vakkari protsku-patukkaani ennen treeniä. Liikkeessä oli ilokseni CoGoVi:n superfoodien edustaja. Hänellä oli maistiaisia tuotteista, mm. raakasuklaasta. Olen ollut jo pidemmän aikaa kiinnostunut tietämään tuotteista lisää ja siinähän olikin oivallinen hetki käyttää tilaisuus hyväkseen! Edustaja oli niin symppis ja tiesi asiansa, että päätin ostaa jotain, halvinta mahdollista, ja näin mukaani päätyi raaka-kaakaojauhe. Kaakao on ihana herkku ja tässä olisi vielä terveelliset  raaka-aineetkin. Testasin tuotetta ja hyvää on. Sitä ei tarvitse lisätä kuin tee-lusikallinen kuumaan veteen ja luraus maitoa ja makeutusainetta niin avot! Kelpaa treenaavan herkuksi ;)100g:ssa on
241 kcal
26g proteiinia
12-15g rasvaa
20g hiilareita
35g ravintokuituja

Toinen herkkuni on maitorahkaa ja pilttiä kerroksittain!Tällä viikolla on tullut treenattua seuraavasti:

MA Juoksu 1h (vaihteleva vauhti, 600 kcal yht.)+ vatsa/selkä-treeni
TI Crosstrainer 20 min.+ spinning 45min+shape 30min
KE Juoksu 1h ( vaihteleva vauhti, 600kcal yht.)+ vatsa/selkä-treeni

 Ja loppuviikko jatkuu liikunnallisena! Perjantaina on tosin ystäväni syntymäpäivät Loosessa, joten silloin voi olla, että tulee otettua muutama lasi viiniäkin. Damn.


Pirteetä loppuviikkoa, pidetään sykkeet korkealla :)

5 kommenttia:

 1. Nam mitä herkkuja, täytyy kokeilla :) ps. Oot kaunis!

  VastaaPoista
 2. Huippua kun postailet huomattavasti useammin :)

  Mulla olis aika hassu kysymys, mut...kun treenat aerobista liikunta päivittäin niin joudut sitte joka pvä myös pestä hiukset?

  -M

  VastaaPoista
 3. Juu on varmaan aika herkkua, mutta vähänkö tossa on korkea rasvaprosentti!

  VastaaPoista
 4. Kiitos piristävistä kommenteista! :)

  Kiitos, Mia! Ja todellakin kannattaa kokeilla ;)

  M: Olen pyrkinyt postailemaan nyt useammin, jostain on tullut taas intoa.. :) Vaikka treenaan lähes päivittäin en pese hiuksiani joka päivä, lähinnä joka toinen. Hiuslaatuni ei ole kovin rasvoittuva. Se auttaa myös, kun laittaa hiukset ylös kiinni, niin etteivät ne roiku niskassa.

  Ja anonyymille: Tottakai suklaaperäisissä tuotteissa on rasvaa. Itse olen enemmänkin karppaus-ajattelun kannalla, eli suosin enemmänkin rasvaa kuin sokeria. Mielestäni sokeri on pahin kiinteytymisen kannalta. Ja asiat kannattaa suhteuttaa, tee-lusikallinen tuota kaakaota ei varmastikaan saa kenenkään diettiä kumoon. Muistetaan nauttia elämästä :)

  Aurinkoa!

  VastaaPoista
 5. Mulla on kanssa käytössä tota samaa raakakaakaota!:) Ihan huippua:) Itse lisän sitä aina pirtelön sekaan teelusikallisen. Pitääkin kokeilla sitä ihan tollasena kaakaojuomana:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)